ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Υψηλή Αισθητική

Η Europa πρωτοπορεί στο χώρο του αλουμινίου παράγοντας σύγχρονες σειρές κουφωμάτων που αναδεικνύουν την απλότητα και την καλαισθησία προσφέροντας το αισθητικό αποτέλεσμα που απαιτείται. Η εταιρία μας μελετά και εφαρμόζει τις απαραίτητες τεχνικές ώστε να αξιοποιήσει πλήρως την ποιότητα και τον σχεδιασμό των κουφωμάτων Europa προσφέροντας εντυπωσιακά αποτελέσματα

Άνετοι χώροι.

Οι σύγχρονες σειρές κουφωμάτων είναι σχεδιασμένες να προσφέρουν την απαιτούμενη άνεση στο χώρο σας. Μελετώντας τις ανάγκες σας εκμεταλλευόμαστε τα πλεονεκτήματα του σπιτιού σας και προσφέρουμε λύσεις που μετατρέπουν το χώρο σας σε ένα άνετο χώρο διαβίωσης

Ασφάλεια

Τα κουφώματα αλουμινίου μας, σας εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια με πολλαπλά κλειδώματα και ενισχυμένη αντικλεπτική πιστοποιημένη προστασία για το σπίτι ή το γραφείο σας.

Υγρασία

Η εταιρία μας επίσης τοποθετεί κουφώματα αλουμινίου με αυξημένη αντιδιαβρωτική αντοχή ,για περιβάλλον με υψηλούς ρύπους ή για οικοδομήματα που βρίσκονται σε παραθαλάσσια τοποθεσία η σε τοποθεσίες με αυξημένα επίπεδα υγρασίας. Τα συγκεκριμένα κουφώματα παραδίδονται με ειδικά σχεδιασμένες διατομές και εξαρτήματα που κατασκευάζονται εξολοκλήρου από διελασμένο αλουμίνιο ή inox για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Καιρικές Συνθήκες

Τα ενεργειακά κουφώματα είναι η νέα γενιά στον κλάδο των κουφωμάτων τα οποία συνδυάζουν το αισθητικό αποτέλεσμα με την μεγάλη ενεργειακή εξοικονόμηση. Το θερμοδιακόπτομενο αλουμίνιο σε συνδυασμό με τζάμι ενεργειακής απόδοσης προσφέρει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Χάρη στο παρεμβαλλόμενο πολυαμίδιο μεταξύ των μετάλλων του αλουμινίου επιτυγχάνονται οι μέγιστες τιμές στην εξοικονόμηση ενέργειας αφού ελαχιστοποιείται η κατανάλωση αυτής ( πετρέλαιο, ηλεκτρικό , αέριο ή άλλο καύσιμο).

Ηχομόνωση

Η ηχορύπανση είναι σήμερα ένα από τα πιο σημαντικά προβλήματα της ζωής στο αστικό περιβάλλον. Σε πολλές περιπτώσεις στο σπίτι ή στην εργασία, ο ανεπιθύμητος θόρυβος επηρεάσει αρνητικά την ποιότητα της ζωής μας δημιουργώντας στρές, μείωση παραγωγικότητας, δυσφορία, προβλήματα στον ύπνο κ.α. Η προστασία ενάντια στην ηχορύπανση είναι ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα στην ζωή μας αφού επηρεάζει άμεσα την ψυχική μας υγεία. Λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι οι ηχομειωτικοί υαλοπίνακες που μειώνουν τον υπερβολικό θόρυβο και τις βλαβερές συνέπειές του. Σε περιπτώσεις που κρίνεται απαραίτητο η εταιρία μας προτείνει
  1. Την αύξηση του πάχους του τζαμιού του κουφώματος.
  2. Την χρήση τριπλών τζαμιών για να υπάρχουν πέντε εμπόδια στη μετάδοση του ήχου. Στο διάκενο ο ήχος μεταδίδεται πιο αργά από ότι στη στέρεα μάζα του γυαλιού.
  3. Την χρήση τζαμιών διαφορετικού πάχους για την μείωση του φαινομένου του συντονισμού.
  4. Την πλήρωση του διάκενου με ευγενές αέριο (argon) έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της ηχομόνωσης.
  5. Την χρήση τζαμιών triplex με απλή μεμβράνη PVB (Πολυβινυλοβουτυράλη) έχουμε μεγαλύτερη ηχομείωση. Όταν η μεμβράνη είναι ακουστική, τα αποτελέσματα είναι περισσότερο εντυπωσιακά.

© 2017 Panelinios All Rights Reserved.